Transformatie Kerk naar ShortStay
mei 9, 2023
Geldersekade aan de gordel
mei 9, 2023

Van supermarkt naar nieuwbouw

Cazzar Vastgoed is trots op de ontwikkeling die plaatsvindt ten westen van Weesp, in het charmante Dorp Driemond. In een voormalige buurtsupermarkt wordt momenteel een prachtig nieuwbouwproject gerealiseerd. Met de veranderende consumptietrends in gedachten, heeft het bedrijf besloten om de supermarkt te transformeren naar iets dat de gemeenschap nog meer ten goede komt: appartementen die zullen bijdragen aan het oplossen van het groeiende woningtekort in de regio.
Het huidige gebouw, dat niet langer rendabel was en in slechte staat verkeerde, dient niet als basis voor dit project. In plaats daarvan wordt er met een frisse start begonnen om de woonruimte te creëren die de mensen in dit prachtige dorp verdienen. De ruime kavel biedt de mogelijkheid om 7 appartementen te realiseren met vloeroppervlakken variërend van 50 tot 100 vierkante meter. Dit geeft de kans om een diversiteit aan woningen te creëren, passend bij de behoeften van verschillende bewoners.
Bij deze transformatie wordt gestreefd naar naadloze aansluiting bij de omliggende bebouwing. Het nieuwe complex, bestaande uit 2 bouwlagen met een sierlijke kap erbovenop, zal harmoniëren met de karakteristieke straat in het dorp. Om het beeld van de straat te complementeren, wordt de gevel opgesplitst in twee delen. Elk deel krijgt een unieke materialisatie en gevelritmiek, waardoor beide delen een eigen verschijning hebben. Hierdoor wordt iets speciaals toegevoegd aan de straat, terwijl tegelijkertijd respect wordt getoond voor de historische uitstraling van Driemond.
Cazzar Vastgoed streeft ernaar om niet alleen woningen te bouwen, maar ook om gemeenschappen te versterken en te vernieuwen. Dit project in Driemond is daar een uitstekend voorbeeld van.
Cazzar Vastgoed is trots om een nieuw hoofdstuk toe te voegen aan de rijke geschiedenis van deze bijzondere plek en om een welkome aanvulling te bieden aan de lokale gemeenschap. Samen wordt gebouwd aan een veelbelovende toekomst voor Dorp Driemond en de mensen die hier wonen.
Cazzar Vastgoed Project Driemond 1
Cazzar Vastgoed Project Driemond 2
Cazzar Vastgoed Project Driemond 3
Cazzar Vastgoed Project Driemond 4